Čím doplnit a osvěžit vybavení koupelny

Každý dům a byt má svou specifickou koupelnu. Koupelna je intimním místem, kde jsme sami se sebou a když máme to štěstí, že máme i prostornou vanu, kterou si můžeme naplnit vodou až po okraj, je to skvělý relax. Odpočinek v teplé vodě naše tělo potřebuje jako sůl. Někdo má rád horkou vodu, i když horká voda sice není až tak moc zdravá pro naši pokožku, jednou za čas se to dá odpustit. Důležité je, že nám je dobře. Pro zvýšení relaxace do vody nasypejte podle vaší chuti buď mořskou anebo epsomskou sůl anebo nakapejte aromatický olej podle vaší nálady. Jedním z žádaných doplňků koupelny jsou právě aromatické olejíčky do vody i do aroma lampy, ze kterých si poté můžete vybírat. Ale dejte si pozor již při samotném nákupu a vyžadujte čisté esenciální oleje nebo bio olejíčky. Chemie při relaxu není žádoucí!
koupelna s tlumeným osvětlením
Pro uvolnění volte příjemnou vůni lípy, pomeranč dodává radost a optimismus, pro uklidnění meduňku – ta ale nemusí všem vonět. Proto mějte v zásobě protistresový grapefruit nebo příjemně vonící bergamot, který použijte při psychickém vypětí a úzkosti. Zvláště v tomto období, kdy se střídá zima s teplem a vy máte pocit nachlazení, řady přírodních olejíčků typu smrk, borovice, jedle, Tea tree (čajovník), Eukalyptus jsou tou nejlepší volbou.
krémy, parfémy a kosmetické potřeby pro ženy
Mezi nezbytné dekorace do koupelen patří krémy, mastičky, make-up, řasenky, líčidla, odličovadla, parfémy a všechna možná malovátka, na které si jen vzpomenete. Bez těchto potřebných detailů a maličkostí nemůže zůstat žádná koupelna, kterou obývá žena. Stačí si je jen pěkně poskládat do různých proutěných košíků, dřevěných krabiček tak, aby byly vždy přehledně srovnané a k dispozici.
Koupelnu sladíme ručníky a osuškami v příjemných barvách, na vhodné místo položíme aroma lampu anebo alespoň různě barevné svíčky na podložkách a naše relaxace v plně vybavené koupelně pro spokojenou ženu může začít.